Lakritsitaatelit – Liquorice dates

Lakritsitaatelit – Liquorice dates

Sain lakritsitaateleiden ohjeen ystävältäni pikkujoulujuhlissa. Todella helppo lakritsiherkku, jos ei halua syödä keinotekoisia makeisia. Kun käyttää luonnonmukaista lakritsijauhetta ei näissä taateleissa ole yhtään lisättyä sokeria. Lakritsissa on biotiinia, foolihappoa ja B-ryhmän vitamiineja. Lakritsi on myös tulehdusta alentava eli anti-inflammatorinen aine. Lakritsijauhe on todella riittoisaa, joten pieni purkki riittää suureen määrään taateleita.

 

 

 

LAKRITSITAATELIT

Kivettömiä taateleita

Luonnon lakritsijauhetta

Pyörittele taatelit lakritsijauheessa ja ei muuta kun herkuttelemaan!

Hyvää Joulua kaikille!

 

 

I got the recipe of liquorice dates from a friend of mine. Very easy and delicious recipe especially if you crave something sweet but don’t want to eat sugar candies. Natural liquorice is healthy. It contains Biotin, B-vitamins and folic acid. It is also anti-inflammatory.

 

LIQUORICE DATES

Pitted dates

Natural liquorice powder

Roll the dates in the liquorice powder and that’s it! Just enjoy!

 

Merry Christmas!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *