Helpot maapähkinävoineliöt – Easy no bake peanut butter squares

Helpot maapähkinävoineliöt – Easy no bake peanut butter squares

Olen hulluna maapähkinävoihin ja ostan sitä aina silloin tällöin kotiin. Nyt päätin valmistaa siitä maapähkinävoineliötä. Resepti oli hieman muokattu resepti jenkkisivuilta, sillä halusin tehdä terveellisemmän herkun. Suklaana käytin valmiiksi makeutettua Foodinin raakasuklaa dark 72% massaa, sillä se helpottaa valmistusta huomattavasti. Raakasuklaan voi tehdä alusta alkaen myös itse. Pohjaan voit lisätä myös kaurahiutaleita, jolloin neliöistä tulee hieman tuhdimpia. Tässä resepti olkaa hyvä.

 

HELPOT MAAPÄHKINÄVOINELIÖT (n. 10 kpl pieni annos)

Pohja:

1,5 dl maapähkinävoita

0,5 dl suklaaproteiinijauhetta

0,25dl kookosjauhoa

Täyte:

1dl raakasuklaamassaa (Foodin dark 72%)

Laita pieneen vuokaan leivinpaperia pohjalle. Sekoita pohjan ainekset keskenään ja laita pieneen vuokaan ja hetkeksi joko jääkaappiin tai pakastimeen. Sulata raakasuklaamassa ja kaada vuokaan pohjan päälle. Laita joko jääkaappiin tai pakkaseen. Muista ottaa pois hyvissä ajoin pakkasesta ennen tarjoilua.

 

 

 

 

Translation:

 

EASY NO BAKE PEANUT BUTTER SQUARES (10 squares)

 

It’s not a surprise that I love peanut butter. I buy it every now and then. Now I deciced to bake peanut butter squares and did my own version of a recipe found in internet. I wanted to replace the normal chocolate with raw chocolate. I used ready raw chocolate that I had to only melt, but you can cook it yourself from the beginning with cocoa butter, raw chocolate powder and sweeteners. You can also add some oats to the base layer. Here you go!

 

 

Base layer:

0,5 cup peanut butter

2 tbs chocolate whey powder

1 tbs coconut flour

Filling:

0,5 cup cacao paste

Line a small square baking pan with parchment or wax paper. Set aside at room temperature. Mix the base layer and add some oats if you want. Set aside to refrigerator or freezer for a moment. Melt the raw chocolate paste and pour on top of base layer. Refrigerate or freeze.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *