Vadelma- chiahillo – Raspberry chia jam

Vadelma- chiahillo – Raspberry chia jam

Tein viime viikolla bataatti välipaloja ja törmäsin Whole Foods ruokakaupan sivuilla vadelma- chiahillon ohjeeseen. 5-minuutin vadelma- chiahillo sopii hyvin moneen ja sitä voi makeuttaa hunajalla juuri niin paljon, kuin haluaa. Hillo on parasta tehdä tuoreista vadelmista, mutta myös pakastevadelmat käy. Jos ostat ulkomaisia pakasteita, muistathan keittää ne hyvin ennen nauttimista.

 

 

VADELMA- CHIAHILLO

 

2 dl vadelmia

2 tl hunajaa

1 tl vaniljaa

2 rkl chiansiemeniä

2 rkl vettä

Sekoita ainekset keskenään haarukalla tai blenderissä  ja anna chia- siementen turvota hetken aikaa jääkaapissa.

 

 

Translation:

RASPBERRY CHIA JAM

I found an interesting recipe of raspberry- chia seed jam in Whole Foods market page. 5-minute Raspberry chia seed jam is a healthy, low-sugar alternative to regular jam. It takes only 5 minutes and you’ll have an incredible, homemade jam in your fridge you can use in many different dishes. If you use frozen raspberries, remember to cook them.

 

RASPBERRY- CHIA JAM

1 cup raspberries

2 tsp honey

1 tsp vanilla

2 tbs chia seeds

2 tbs water

Mix all the ingedients either with a fork or food processor. Let the jam settle in the refrigerator.

 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *