Ihonhoitoa kesään sheavoilla – Summer skincare with shea butter

Ihonhoitoa kesään sheavoilla – Summer skincare with shea butter

Scroll down for the english translation:

Olen etsinyt sopivaa ihonhoitotuotetta pitkään. Runsas uiminen sekä suihkussa käyminen kuivattaa ihoa ja kesäisin sekä lomilla olen usein paljon auringossa. Tarvitsen siis kosteutta ja ihon kimmoisuutta lisääviä ominaisuuksia. Haluan kuitenkin mahdollisimman luonnollista kosmetiikka, jos se vain on mahdollista. Kokeilin ystäväni raaka sheavoita ja ihastuin heti. Ostan aina New Yorkin reissulta Brooklynin Madinasta Atlantic avenuelta ison purkin hintaan 4$. Sheavoi on huoneenlämmössä hyvin kiinteää ja rasvaista, mikä tekee siitä erinomaisen ihon kimmoisuutta ja kosteutta lisäävän rasvan.  Sheavoi sopii kaikille vauvasta vaariin ja se ei ole allergisoivaa. Sheavoita saadaan shea puun pähkinästä, joka on erittäin vitamiinirikas (A, ja E- vitamiineja). Se sisältää myös tärkeitä rasvahappoja, jotka ovat välttämättömiä ihon kollageenituotannolle. Sen luontainen suojakerroin on 6. Sheavoi sopii erinomaisesti iltasuihkun jälkeen, sillä iho jää pitkäksi aikaa hyvin rasvaiseksi levittämisen jälkeen. Hieron pienen nokareen voita lämpimäksi käsien välissä, jolloin siitä tulee helpommin levittyvää. Olen huomannut pidemmässä käytössä, kuinka pehmeäksi ja kimmoisaksi ihoni tulee. Käytän sheavoita illalla myös kasvoille ja silmänympärykselle, mutta se käy myös yhtä hyvin kynsille sekä hiuksille. Muista vaan, että se on todella rasvaista. Sheavoita saa tilattua netistä esimerkiksi Madinan, iherbin sivuilta tai amazonista. Muista, tarkastaa, että kyseessä on raaka tai puhdas sheavoi, sillä markkinoilla on paljon sheavoita sisältäviä kauneudenhoitotuotteita, mutta aito sheavoi on omaa luokkaansa.

 

 

 

Translation:

 

SUMMER SKIN CARE WITH SHEA BUTTER

 

I have searched for a perfect skin care product for long. Swimming and showering is making my skin very dry and the constant sunbathing doesn’t make my skin any softer. My friend introduced me the shea butter and I fell in love with this product. I always buy a jar for 3,99$ from a store called Madina in Brooklyn Atlantic Avenue. Shea butter is solid and very greasy in room temperature and that’s why it’s better to use it after shower before going to bed. Shea butter is an anti-allergenic skin superfood that comes from the seeds of the fruit of the Shea Karite tree and that is naturally rich in vitamins A and E. It offers UV protection, SPF6 and provides the skin with essential fatty acids and the nutrients necessary for collagen production. It is often used to remedy dry skin and to help protect the skin’s natural oils. Shea butter contains oleic, stearic, palmitic, and linolenic acids that protect and nourish the skin to prevent drying. With long-term use, many people report skin softening and strengthening as well as wrinkle reduction. Shea butter has been used in Africa and many other locations for years to improve skin and hair. You can buy raw shea butter from Madina store, iherb or amazon.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *