Munakasmuffinit – Egg muffins

Munakasmuffinit – Egg muffins

Mietin, mikä olisi nopea ja helppo aamupala tai välipala, jonka voisi ottaa kätevästi mukaan päivän rientoihin. Keksin munakasmuffinit, joita en ole tehnyt pitkään aikaan. Helppo resepti ja niihin voi oikeastaan laittaa monipuolisesti mitä vaan, oman maun mukaan. MUNAKASMUFFINIT

8 munaa

3dl babypinaattia

2dl kirsikkatomaatteja

Puolikas sipuli

Suolaa 1 tl

Pippuria 1tl

Silppua sipulit ja ruskista hiukan. Halkaise kirsikkatomaatit. Vatkaa kananmunat ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Voitele muffinivuoat oliiviöljyllä ja kaada seos vuokaan. Paista uunissa noin 30 minuuttia 180 asteessa, kunnes muffinit ovat hyytyneet ja hieman ruskistuneet.

Translation:

EGG MUFFINS

I was wondering what could I cook for a breakfast or a lunch which I could take with me when I’m on the road. I remembered the egg muffins. They are easy to cook and a great lunch to pack to work. You can choose your fillings. I chose cherry tomatoes, onion and baby spinach. 

8 eggs

1 cup baby spinach leaves

0,5 cup cherry tomato halves

A half an onion

A pinch of salt

A pinch of pepper

Cook the onions for 5-7 minutes. Beat eggs and add all the ingredients in the mix and whip. Grease a muffin pan with olive oil and add the mixture. Bake for 30 minutes in 356 F until the mixture is golden brown and congealed. 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *