Brazil Sport & Surf camp 6-15.4.2020

Brazil Sport & Surf camp 6-15.4.2020

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus ensimmäistä kertaa päästä tutustumaan vastaavalla tavalla Etelä-Brasiliaan ja sen eksoottiseen luontoon sekä nauttimaan hyvistä treeneistä ja meiningistä iloisessa ja kauniissa ympäristössä liikunta-alan moniosaaja Nora Yrjölän sekä muiden valmentajien ja ohjaajien johdolla.

MISTÄ ON KYSE

Liikunnan, hyvinvoinnin, surffauksen sekä rentoutumisen ympärille keskittynyt leiri, jossa pääset tutustumaan autenttiseen Etelä-Brasiliaan ja sen surffauksen mekkaan, São Fransisco do Suliin. Aktiviteetteja on päivittäin useita erilaisia, mutta voit itse rakentaa oman viikko-ohjelmasi mieltymystesi mukaan. Voit vaikka surffata koko leirin ajan, jos se on intohimosi. Vaihtoehtoja on runsaasti:

 • Päivittäin vähintään 2 treeniä (movement, mobility, street workout, crosstraining, jooga, surffi, avovesiuinti, uinnin tekniikka, hiit, kuntonyrkkeily, bjj, käsilläseisonta)
 • Viikko-ohjelmasta tulee lukujärjestys, joista voit valita mieluisat harjoitteet
 • Workshopit hyvinvoinnin eri teemoista
 • Hengitys- sekä rentoutusharjoituksia
 • Mahdollisuus kehonhuoltoon ja hierontaan
 • Päivittäin mahdollisuus pyöräilyyn, kävelyretkiin ja rantalentopalloon
 • Tutustumista Brasilian kulttuuriin, musiikkiin ja ruokaan
 • Yhteinen päätösillallinen

Esimerkki päivän ohjelmasta (voit valita vaihtoehdon):

Aamu: Surffi/Movement tunti

Päivällä: Workshop, lounas, vapaata rentoutumista

Iltapäivä: Crosstraining tunti/Uinnin tekniikkaopetus

Ilta: Päivällinen, hengitys- ja rentoutusharjoitus

KOHDE JA KULJETUKSET

Leirin sijainti on Etelä-Brasilian Santa Catarinan osavaltiossa São Fransisco do sulin saarella merenrannalla. Kaupungin keskusta on Centro Historica do São Fransisco do sul, joka on Brasilian kolmanneksi vanhin satamakaupunki. Leirin kohde on idyllinen pieni rantakaupunki, jossa ravintoloita, kauppoja, kilometrejä rantaviivaa sekä paljon maaseudun autenttista tunnelmaa. Kaupungissa ei ole ulkomaalaisia turisteja.

Lennot maksaa noin 700-800€. Halvimmat hinnat yleensä skyscannerin kautta ja ne vaihtelevat paljon päivittäin. Paras yhteys erikseen ostettuna:

 • HEL-GIG-HEL (Rio, esim. lufthansa 16.3, n. 500-600€), laukut pois Riossa ja check in uudelleen
 • GIG-JOI-GIG (lähtö 16.3 aamulla ja paluu 26.3 aamupäivällä, n. 120-140€)

Tai vaihtoehtoisesti (hieman kalliimpi)

 • HEL-JOI (Sao Paulossa kentän vaihto bussilla 1,5h)

Hinnat vaihtelevat päivittäin. Ei kannata kuitenkaan jättää lippujen hankintaa viimetinkaan. Katso tarkkaan, että vaihtoaikaa euroopan kentillä vähintään 2 tuntia ja Sao Paulon kentällä 5h, jos vaihdat GRU-CGH kentälle Bussilla. Tarkemmat ohjeet lennoista, kentän vaihdosta Sao Paulossa ja muista matkustamiseen liittyvistä asioista saa nora@norayrjola.com tai 04001468700.

Lentokentältä kuljetus majoituspaikkaan São Fransisco do suliin (n. 1h ruuhkista riippuen).

KUSTANNUKSET

Koko leirin hinta 1300-1600€ riippuen majoituksesta. Hintaan sisältyy aamiainen ja lounas.

MAJOITTUMINEN

Majoittuminen tapahtuu elegantisti sisustetussa ylellisessä 4 kerroksisessa talossa, josta on 30m merenrantaan. Talossa on uima-allas, terassi joogaan ja rentoutumiseen, grillauspaikka, wifi, toiminnallisen harjoittelun paikat rakennetaan pihalle (3 rackia, jossa 20 kg:n tangot, dippitelineet sekä leuanvetotangot, tatami + muut välineet), terassialue, keittiö, ruokahuone sekä olohuone. Huonevaihtoehdot:

 • Master huone 1600€ (merinäköala/parveke/wc)
 • Master huone 1600€ (merinäköala/wc)
 • Superior huoneet 1300€

Huoneissa kaikissa ilmastointi, uudet sängyt, minibaari sekä kylpyhuone samassa kerroksessa.

Jos haluat ystäväsi tai puolison kanssa yhteisen huoneen tai oman huoneen, ilmoitathan siitä. Muutoin majoitus toimii jaetuissa huoneissa masterista superior huoneisiin.

Leirillä on mahdollisuus ostaa talosta erilaisia terveellisiä välipaloja, mehuja, smoothie juomia sekä açai annoksia. Kaupat sekä ravintolat vieressä.

ILMASTO JA KULTTUURI

Ilmasto on trooppinen ja leirin aikainen päivälämpötila vaihtelee 28-35 asteen välillä sekä öisin 20 asteen tienoilla. Brasilialaiseen kulttuuriin, kieleen ja ruokaan perehdytään leirillä enemmän, mutta varaudu pieneen odotteluun ja lieviin aikataulumuutoksiin.

VARAUKSET

Varausmaksu 600 euroa varauksen yhteydessä ja koko summa vuoden loppuun mennessä. Tarkemmat maksuehdot ja tiedot varauksen yhteydessä. Kattava tietopaketti kaikille varauksen tehneille. Kaikki varaukset sekä tiedustelut nora@norayrjola.com, 0401468700.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *