Raakasuklaata syksyyn

Raakasuklaata syksyyn

Syksy tuli nopeasti ja joka kerta yhtä yllättäen. Pimeisiin iltoihin mukavaa puuhastelua on raakasuklaasta erilaisten herkkujen valmistaminen. Olen oikeasti tosi huono tekemään mitään monimutkaista ja yleensä lopputulos saattaa olla hyvinkin herkullinen, mutta ulkonäkö sitten ihan toinen juttu. Minulta ei siis saa hienoja instagram taideteoksia. Laitan ihan realistisen kuvan, millainen on lopputulos. Löysin taannoin netistä raakasuklaa daimin nimellä ohjeen, jota päätin kokeilla. Se oli helppoa tehdä ja hyvää (oikeasti)!

 

Superlemon

 

RAAKASUKLAA DAIM

1 tl voita
1 dl kookossokeria

Yhdistä aineet kattilassa massaksi miedolla sulattaen. Laita massa leivinpaperien väliin ja tee tasainen levy. Leikkaa levy patukoiksi ja laita patukat pakkaseen.

1 rkl superlemon kaakaovoita
1 rkl superlemon raakakaakaojauhe
0,5 rkl Dr. Goerg kookosöljyä
1 tl hunajaa

Sekoita raakasuklaa-aineet keskenään kattilassa. Ota patukat pakkasesta ja laita ritilälle. Ritilän päällä laita raakasuklaa lusikalla patukoiden päälle ja taas pakkaseen jäätymään. Ota patukat uudestaan pakkasesta ja laita lisää suklaata päälle ja lopuksi pakkaseen. Nauti.

 

Raakasuklaa daim

 

Muita raakasuklaaherkkuja olen tehnyt marjoista ja raakasuklaasta. Helpointa on käyttää raakakaakaomassaa, mutta voit myös tehdä kaakaovoista, kookosöljystä ja raakakaakaojauheesta nopeasti saman yhdistelmän. Joskus teen pelkkää raakasuklaata merisuolalla.

 

RAAKASUKLAA MARJOILLA

1 pala superlemon raakakaakaomassaa
0,5 dl sulatettuja marjoja (mansikka, mustikka, mustaherukka, vadelma)

Sulata marjat ja laita foliolla vuorattuun astiaan. Kaada sulatettu kaakaomassa marjojen päälle ja laita pakkaseen. Todella helppoa.

 

Raakasuklaa marjoilla

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *