Banana-mango smoothie

Banana-mango smoothie

Kysyn aina onko asiakkaillani blenderiä, sillä mikä onkaan sen helpompi aamu- , väli- tai iltapala, kuin smoothie. Tässä on yksinkertaisen ja maukkaan banaani-mango smoothien ohje. Lisään itse joukkoon vaniljanmakuista heraproteiini-isolaattia, koska se sopii vatsalleni parhaiten. Voit laittaa myös muita hedelmiä joukkoon mielesi mukaan.

 

BANAANI-MANGO SMOOTHIE

1 dl vanilja heraproteiini-isolaattia

1 banaani

0,5 mango

2 dl vettä

jääpaloja

ripaus kanelia

Sekoita kaikki ainekset blenderissä ja nauti kylmänä.

translation: I always ask if my clients have a blender, cause a smoothie is very convenient breakfast, snack or evening snack. I will share you my banana-mango smoothie recipe. I use myself vanilla whey protein isolate, cause it’s the best choice for my stomach.

BANANA-MANGO SMOOTHIE

1 scoop of whey isolate

1 banana

half mango

2 cups of water

ice cubes

half tsp of cinnamon

Put all the ingredients in the blender and mix. Enjoy!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *